BODEGA PIRINEOS

D.O. Somontano

Bodega Pirineos, opgericht in Somontano, heeft een wijngaard die perfect is aangepast op de landelijke omstandigheden, en waar men de term terroir voor gebruikt.
Als eersteklas producent van lokale druivensoorten biedt Bodega Pirineos een doeltreffende menging met buitenlandse druivensoorten dankzij de goede technieken die hebben bijgedragen aan het opbouwen van een portfolio aan eersteklas wijnen. Dat alles is mede mogelijk dankzij de diepgewortelde sociale steun aan de meer dan 200 wijntelers van de Regionale Coöperatie van Somontano.
De authenticiteit en het voorrecht om `in het microklimaat van Somontano te kunnen telen zijn het geheim van de ‘technisch perfecte’ wijnen die al meer dan 50 jaar aan miljoenen consumenten genot verschaffen.

PIRINEOS bodega2

Elk jaar neemt Bodega Pirineos de uitdaging aan om nieuwe wijnen van de beste kwaliteit aan hun assortiment toe te voegen, waarbij ze op een competitieve wijze streven naar de hoogste kwaliteit en technologie in elk van de processen. Tegenwoordig behoort Bodega Pirineos tot de Andalusische Grupo Barbadillo en tot de Regionale Coöperatie van Somontano. Zonder twijfel twee groepen die de bodega de ervaring geven van een sterke groep wijnbouwers (Grupo Barbadillo) en de beste wijngaarden en professionals van Somontano.

Onze Pirineos Assortiment

Kijk gerust rond op onze website en wie weet kunnen wij u van dienst zijn!


Of neem direct contact op