BODEGAS ESTEBAN MARTÍN

D.O. Cariñena

VIÑEDOS Y BODEGAS ESTEBAN MARTÍN werd opgericht met het doel het beeld van Cariñena te veranderen. De schepping van deze unieke wijnen gebeurt in de plaats Cariñena, waar de bodega en de makers zich gevestigd hebben en die de thuisbasis voor hun wijnen vormt; een grote wijngaard met daar middenin de wijnkelders.
Wijnen van Esteban Martín worden uitsluitend gemaakt van druiven geteeld op eigen terrein, wat de mogelijkheid geeft het hele proces te controleren.
Op de wijngaard van meer dan 150 hectare worden de soorten verbouwd die het best bij deze grond passen: Cabernet, Merlot, Tempranillo, Garnacha, Syrah, Viura en Chardonnay, allemaal gecontroleerd tijdens de oogst. Maar de schepping van een goede wijn gebeurt niet op goed geluk.

ESTEBAN MARTIN bodega

Bij de familie Esteban Martín wordt de passie voor de wijnstok gecombineerd met kennis van zaken over de bodega en de oenologie. De wens om voortreffelijke dranken te maken is duidelijk terug te zien in elk van de wijnen, die met hun unieke karakter nieuwe wegen naar Cariñena hebben geopend.
Nieuwe wegen voor verbetering en innovatie die terug te zien is in het stellen van nieuwe doelen voor hun producten, die de consument op overtuigende wijze zullen verrassen.

Onze Esteban Martín Assortiment

Kijk gerust rond op onze website en wie weet kunnen wij u van dienst zijn!


Of neem direct contact op