Naamloos

Onze manier


Door de jaren heen heeft dit bedrijf een hechte band opgebouwd met een groot netwerk aan bodega’s. Door nauw contact met de bodega’s hebben wij toegang tot de beste wijnen uit elke Spaanse wijnstreek. De Spaanse wijnen worden niet alleen geselecteerd op basis van hun goede kwaliteit, maar ook op de authenticiteit van de wijnstreek en de passie van de wijnproducent (een reden waarom wij de wijnstreken regelmatig zelf bezoeken). Vanuit deze gedachte wordt er doorgaans een selectie gemaakt van bodega’s met een brede visie op het maken van wijn. Daarbij hanteert Cava Barcelona een persoonlijke aanpak, gericht op langtermijnrelaties met klanten en bodega’s. Er wordt gekeken of de prijs, die wordt gevraagd, door de kwaliteit wordt gerechtvaardigd. Alleen met de bodega’s die voldoen aan de eisen zetten wij exclusieve contracten voort en kunnen wij u van de mooiste wijnen voorzien.

Het begin...

Cava Barcelona werd in 1986 opgericht door de Catalaanse, in Nederland wonende, Trini Balust Agullana. Als kenner van de Spaanse wijncultuur startte zij dit familiebedrijf met als belangrijkste doel: Het introduceren van Spaanse kwaliteitswijnen aan de Nederlandse markt. Waar enkel Rioja een bekende naam was in Nederland begon Cava Barcelona ook met het op de kaart zetten van wijnstreken als Rueda, Ribera del Duero, Toro, Rias Baixas – Albariño, en Somontano. Inmiddels zijn de wijnen uit deze streken ook zeer populair en gewild in Nederland. Door de jaren heen heeft dit bedrijf een hechte band opgebouwd met een groot netwerk aan bodega’s. Door nauw contact met de bodega’s hebben wij toegang tot de beste wijnen uit elke Spaanse wijnstreek.

De Spaanse wijnen worden niet alleen geselecteerd op basis van hun goede kwaliteit, maar ook op de authenticiteit van de wijnstreek en de passie van de wijnproducent (een reden waarom wij de wijnstreken regelmatig zelf bezoeken). Vanuit deze gedachte wordt er doorgaans een selectie gemaakt van bodega’s met een brede visie op het maken van wijn. Daarbij hanteert Cava Barcelona een persoonlijke aanpak, gericht op langtermijnrelaties met klanten en bodega’s. Er wordt gekeken of de prijs, die wordt gevraagd, door de kwaliteit wordt gerechtvaardigd. Alleen met de bodega’s die voldoen aan de eisen zetten wij exclusieve contracten voort en kunnen wij u van de mooiste wijnen voorzien. Dus, kijkt u gerust rond op onze website en wie weet kunnen wij u in de toekomst van dienst zijn!

Kijk gerust rond op onze website en wie weet kunnen wij u van dienst zijn!


Of neem direct contact op